Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Camile Schneegans en Carlos Marin Rayo

08/06/2023 @ 20:00 20:45

Camille Schneegans (fluit) en Carlos Marin Rayo (piano) treden regelmatig op als duo na elkaar te hebben ontmoet tijdens hun masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar werden ze gecoacht door Vincent Cortvrint, Kersten McCall en Frank van de Laar.

Zeer betrokken sinds het begin van hun repetities, beschouwen de twee jonge muzikanten hun duo zeker als een artistieke uitdaging, maar vooral als een menselijke reis.

Gedreven door dezelfde passie voor kamermuziek, delen Camille en Carlos het liefst momenten op het podium met het publiek. Het cultiveren van de band die ze met elkaar en met het publiek hebben om emoties over te brengen, is essentieel voor hen. Hun repertoire strekt zich uit over vier eeuwen en ze willen hun muziek graag zoveel mogelijk delen met het publiek. Hun komende boekingen zullen hen naar Frankrijk, Spanje en Nederland brengen.

Het concert in de Ontmoetingskerk begint om 20.00 uur en duurt tot 20.45 uur. U bent echter al vanaf 19.30 uur welkom. De toegang is gratis, maar er wordt wel gevraagd om een vrijwillige bijdrage bij de uitgang.