Wie zijn de partners van SCAS?

SCAS werkt samen met diverse partners uit Haarlem Schalkwijk.Wil je ook graag samenwerken met SCAS? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Onze partners

SCAS werkt samen met diverse partners uit Haarlem Schalkwijk.Wil je ook graag samenwerken met SCAS? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. 

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een gastvrije plek en geeft toegang tot kennis, informatie en cultuur door middel van de fysieke en digitale collectie en via onze medewerkers aan het publiek. 

Bij de Wereldmuziekschool (WMS) staat samen muziek maken centraal. De Wereldmuziekschool biedt een gevarieerd lesprogramma aan onder andere scholen, volwassenen kinderen en peuters. De Wereldmuziekschool wil muzieklessen betaalbaar en bereikbaar houden. 

Centrum Schalkwijk is een overdekt winkelcentrum waar je terecht kunt voor zowel je dagelijkse boodschappen als voor warenhuizen en speciaalzaken. Je kunt er ook met grote regelmaat genieten van bijzondere acties, optredens en meedoen aan diverse workshops. Centrum Schalkwijk heeft bovendien veel oog voor de passies, talenten en interesses van haar bezoekers. We spelen hier met onze evenementen op in, maar bieden ook aan bezoekers de mogelijkheid hun talenten te laten zien.

In de Ontmoetingskerk aan de Frankrijklaan 4 in Haarlem-Schalkwijk worden regelmatig koffieconcerten gegeven onder de noemer van Muziek in de Kerk. Korte, boeiende en toegankelijke concerten door bevlogen musici. De programmering is met name klassiek georiënteerd en de helft van de concerten wordt ingevuld in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam. Toegang vrij, bijdrage bij de uitgang. Na afloop meet & greet met de musici.